Vastgoed in Alanya

Alanya ligt in het Middellandse zeegebied in de provincie Antalya. Het heeft een geweldige positie tussen twee luchthavens die beiden nationale en internationale vluchten verwerken. Antalya Internationale luchthaven, op ongeveer 90 minuten afstand en Gazipasa Airport op ongeveer 30 minuten. Het is echt gemakkelijk om Alanya te bereiken, zeker bij gebruik van transfer.

Duplex appartementen met ruime tuin in Alanya € 210.000

seaview 2 or 3-bedroom garden duplexes with a private jacuzzi in en suite bathroom, for sale in Kargicak - Alanya, 2 large outdoor swimming pools, water slides, heated indoor pool, sauna, jacuzzi, fitness centre, BBQ area, cinema saloon

location_on
Alanya
hotel
2+1,3+1
hot_tub
2,3
zoom_out_map
1552,1952
Alanya Hill villa's te koop in Alanya € 165.000

villas for sale in Alanya, with a panoramic sea view, swimming pool

location_on
Alanya
hotel
4+1
hot_tub
3
zoom_out_map
250
Appartementen op goede positie te koop in Alanya € 75.000

city apartments and duplex penthouses for sale in Alanya, at the seaside, nearby the golden sandy blue-flag-certificated beach Cleopatra on the Turkish Riviera

location_on
Alanya
hotel
1+1,2+1
hot_tub
1,2
zoom_out_map
502,1202
Stijlvolle zeezicht appartementen in Alanya € 69.000

apartments and duplex penthouses for sale in Kestel-Alanya, with sea view, close to the beach, swimming pool, heated indoor pool, sauna, fitness centre

location_on
Alanya
hotel
1+1
hot_tub
1
zoom_out_map
62
Appartement met 1 slaapkamer te huur in Crystal Garden € 400

2-room seaview apartment for rent in Cikcilli-Alanya, fully furnished with white goods & LED TV, a spacious balcony, 5* facilities, large swimming pool with aquapark, spa, fitness, cinema

location_on
Alanya
hotel
1+1
hot_tub
1
zoom_out_map
72
Gezellige 1 slaapkamer appartementen in Alanya € 58.000

seaview apartments for sale in Avsallar - Alanya, outdoor swimming pool, playground for children, fitness

location_on
Alanya
hotel
1+1
hot_tub
1
zoom_out_map
108
Appartementen Olive City te koop in Alanya € 90.000

1,2-bedroom apartments for sale in Cikcilli-Alanya, with sea view, swimming pool, heated indoor pool, sauna, jacuzzi, massage room, fitness centre

location_on
Alanya
hotel
2+1,5+1
hot_tub
2,5
zoom_out_map
642,2572
Villa Barcelona te koop in Alanya € 750.000

seaview villa for sale in Tepe - Alanya, with own swimming pool, a private sauna and jacuzzi, fitness, barbecue

location_on
Alanya
hotel
5+1
hot_tub
4
zoom_out_map
350
Luxury 2 bedroom apt. with stunning sea view € 49.000

Exclusive sea view apartments built on a hillside overlooking the Mediterranean Sea.

location_on
Alanya
hotel
1+1
hot_tub
1
zoom_out_map
49
Ruime appartementen te koop in Alanya € 62.000

seaview apartments and duplex penthouses for sale in Mahmutlar - Alanya, close to the beach, within easy reach of Gazipasa airport, outdoor pool, heated indoor pool, sauna, steam room, BBQ area

location_on
Alanya
hotel
1+1,3+1 Dublex
hot_tub
1,3
zoom_out_map
682,1852
Betaalbare appartementen in Alanya € 67.000

apartments and penthouses for sale in Mahmutlar-Alanya, with sea view, outdoor swimming poll with aqua slides, heated indoor pool, sauna, fitness centre

location_on
Alanya
hotel
1+1,4+1
hot_tub
1,3
zoom_out_map
622,2452
Unieke villa's te koop in Alanya € 200.000

luxury villas and unique apartments in small resort on Bektas hills with private amenities: swimming pool, gym and sauna, hobby room, bar and barbeque area and private parking

location_on
Alanya
hotel
2+1,5+1
hot_tub
2,4
zoom_out_map
892,5522

Alanya als een toeristische bestemming

Alanya is uitgegroeid tot een van de populairste toeristische bestemmingen in Turkije, gelegen tussen de Middellandse zee en het Taurusgebergte. Het heeft veel te bieden zoals een mediterraans klimaat met lange hete zomers en milde winters met regen, mooie stranden met het meest bekende Cleopatra strand, aardige vriendelijke mensen, vele restaurants, een druk nachtleven met veel bars en disco's. Alanya is beroemd om de Dim Valley, een prachtige plek in een groene natuur dat veel toeristen trekt. Het gebied staat vol met restaurants langs de rivier, waar men kan genieten van het ontspannende geluid van stromend water van de heerlijke Dim Rivier.
Dat zijn redenen waarom Alanya is uitgegroeid tot een van de bekendste locaties in Turkije voor het kopen van een woning. Veel buitenlanders, inmiddels eigenaar van een appartement of villa, brengen hier hun vakantie door, sommige van hen zijn al hierheen verhuisd of verhuizen zodra zij met pensioen zijn.

Kosten voor levensonderhoud in Alanya

Het leven voor buitenlandse mensen in Alanya is goed. De prijzen van onroerend goed zijn zeer redelijk evenals de kosten voor levensonderhoud. Natuurlijk, veel hangt af van de locatie en de grootte van het appartement of villa. Maandelijkse lasten in de regio Alanya zijn niet zo hoog. De maandelijkse rekeningen voor elektriciteit en water bedragen samen gemiddeld 100 tot 140 euro. Als u kiest voor een appartement is er een extra maandelijkse betaling voor het onderhoud van het complex, het schoonmaken van het zwembad of een back-up generator voor stroomuitval en die bedraagt ongeveer 50 euro.

Hoge huuropbrengst van onroerend goed in Alanya

Als u besluit om een woning in Alanya te kopen dan kunt u een hoog investeringsrendement verwachten. De waarde van onroerend goed stijgt elk jaar, in de laatste jaren was dat een groei van 20-25%. Veel mensen gebruiken hun huis als vakantiehuis, dat betekent echter dat appartementen en villa’s het grootste deel van het jaar leeg staan. Om een rendement voor hun investering te ontvangen, besluiten velen om de woning te verhuren. Dit is een extra reden om een huis te kopen in Alanya. De huurinkomsten in dit gebied zijn vrij hoog zodat door het verhuren van een appartement of villa, voor een deel of het hele jaar, eigenaren extra inkomen ontvangen.

Locatie's onroerend goed in de regio Alanya

In de regio Alanya zijn veel verschillende en unieke plaatsen met een ruime keuze aan onroerend goed. Veel mensen houden van het leven in het beroemde centrum van Alanya, dichtbij alles dat ze nodig hebben. De hoofdstraat vol met restaurants, cafetaria en winkels is net als de bazaar slechts op enkele minuten loopafstand van de haven en het nachtleven. De "Rode Toren" in het havengebied is een van de belangrijkste attracties die Alanya biedt, net als het historische kasteel en de ruïnes op de berg van waar men een prachtig uitzicht heeft over heel Alanya. Er zijn appartementen te koop op loopafstand van het centrum maar natuurlijk ook op loopafstand van het strand.

Alanya bestaat uit meer delen en districten. De dichtstbijzijnde wijk naar het centrum van Alanya is Cikcilli. Cikcilli is gezellig en rustig, dichtbij grotere winkelcentra en het strand. Deze wijk is populair bij buitenlanders die steeds meer investeren in het kopen van appartementen.

Een ander bekend deel van Alanya is Oba. Omdat Oba in een rustige omgeving ligt heeft dat de voorkeur voor veel buitenlandse kopers. Veel grote complexen worden gebouwd in dit district, waar mensen kunnen genieten van alle faciliteiten van de residentie, zodat het geschikt is voor mensen die in een rustige omgeving willen wonen, maar tegelijkertijd niet zo ver van alle voorzieningen. In Oba zijn mooie appartementen in wooncomplexen te koop voor redelijke prijzen.

Tosmur is een ander deel van Alanya, direct na Oba. Tosmur biedt ook rustige omgeving, prachtige groene natuur en de Dim Valley op korte afstand. Vastgoed in Tosmur is er voor alle budgetten omdat de locatie een beetje verder van het centrum van Alanya is.

Kestel is een wijk in Alanya in een prachtige omgeving met zandstrand en appartementen in luxueuze complexen voor mensen die graag van hun vakantie genieten in een rustige plaats. Er zijn vele woningen in aanbouw. Kestel was in het verleden niet zo populair maar is sinds kort uitgegroeid tot een van de meest favoriete plekken voor het kopen van een woning in Alanya.

Mahmutlar is een populair vakantieoord vooral om zijn gezellige straten en restaurants. Voor mensen die zich het leven in het centrum van Alanya niet kunnen veroorloven is Mahmutlar een gunstige plaats om te investeren in onroerend goed voor een aantrekkelijk bedrag.
Op de weg van Alanya naar Antalya, treft u resorts aan die het toerisme verhogen. Konakli is de eerste plaats vanaf Alanya met appartementen en villa’s meestal gelegen in de buurt van het strand en in een prima prijsklasse.
Veel buitenlanders kopen een woning in Avsallar. In deze plaats vindt u mooie appartementen en villa’s, aantrekkelijk geprijsd, in een prachtige natuur en rustige omgeving. Avsallar is perfect voor degenen die graag in de buurt van een prachtig zandstrand willen wonen maar zonder druk nachtleven.
In de regio Alanya zijn niet alleen residentiële complexen met appartementen en penthouses te koop, maar ook geweldige villa’s in Tepe of Kargicak. Onroerend goed met redelijke prijzen, gelegen in het prachtige Taurusgebergte, bieden een fantastisch uitzicht op Alanya, de zee en de bergen. Veel buitenlanders besluiten om een ​​woning te kopen in dit gebied om te genieten van het leven in de natuur, ver weg van de stress van de stad.

Het kopen van een woning in Alanya is een groot besluit

Alanya biedt een fantastisch woongenot aan de Turkse Rivièra met appartementen en villa's voor elk budget en smaak. Ofwel het drukke centrum of de rustige gebieden met prachtige natuur, Alanya heeft het allemaal. Zoals we al eerder hebben gezegd zijn, beleggingsrendement, geweldig leven dicht bij de zee en redelijke prijzen van appartementen en villa's, slechts enkele van de vele redenen waarom een huis te kopen in Alanya.

Summer Home Real Estate helpt u graag om een appartement of villa te kiezen in Alanya!