Turkse visa

Turkse visa

Turkse visaMeer dan 16 miljoen buitenlanders kregen tussen april 2013 en 1 januari 2017 een Turks visum omdat er een nieuw elektronisch systeem werd geïntroduceerd, meldde het ministerie van Buitenlandse Zaken op 25 januari.

Turkije heeft meer dan $ 355,3 miljoen aan visumkosten verzameld van mensen die in de loop van de periode naar Turkije wilden reizen, voegde het toe.

Het land ontving 18,5 miljoen "e-visa" -aanvragen, waarvan 87,8 procent (16,2 miljoen) werd uitgegeven, met een gemiddelde van 17.000 per dag.
Het grootste aantal visa werd uitgedeeld aan mensen uit het Verenigd Koninkrijk met 4,6 miljoen, gevolgd door Irak met ongeveer 2 miljoen, en Nederland met 1,8 miljoen.

Het hoogste aantal visa werd uitgegeven op 13 juli 2015, toen 46.747.

Bezoekers kunnen Turkse visa verkrijgen via de website www.evisa.gov.tr in ongeveer drie minuten, volgens het ministerie.

Het elektronische visasysteem (e-visum) elimineert de noodzaak van wachtrijen bij Turkse ambassades, consulaten, grenspoorten en luchthavens over de hele wereld.

 • Luxe appartementen kortbij het strand in Kestel, Alanya

  Luxe appartementen kortbij het strand in Kestel, Alanya - € 65.000


  LocatieAlanya
  Kamer1+1,2+1 dp
  Oppervlakte63²,110²

 • Aanvragers verkrijgen hun visa elektronisch na het invoeren van de vereiste informatie en het online verrichten van een betaling via creditcards.

  Naam - Achternaam *

  Deze velden zijn verplicht

  E-mail

  Deze velden zijn verplicht

  Telefoon*

  Deze velden zijn verplicht

  Skype