ENG RUS GER FRE SWE TUR NOR NLD POL SLO FIN العربية فارسی 中国

OUR TEAM

Welkom bij Summer Home Real Estate!

Summer Home Real Estate is een Turks vastgoed met het hoofdkantoor in de prachtige badplaats Alanya aan de Turkse Rivièra, centraal gelegen in het prachtige Damlataş gebied, dichtbij het historisch centrum en het met de blauwe vlag gecertificeerde Cleopatra strand. De eigenaar is een erkende vastgoedmakelaar met vele jaren ervaring in de onroerend goed markt. Door deze jarenlange ervaring en onze toewijding aan klanten hebben wij een grote reputatie en een goede naam opgebouwd in de branche.

Wij bieden een rijkelijk scala van onroerend goed aan rond de Middellandse zee, variërend van gezellige appartementen tot luxe villa’s op diverse locatie’s in het centrum of in een rustige omgeving. Laat uw droom uitkomen en een van de mooiste vakantiebestemmingen kan uw nieuwe thuis worden.

Vastgoedbelegging in het buitenland is een grote beslissing. Onze makelaars bieden klanten betrouwbaar en eerlijk advies met betrekking tot aankoop van onroerend goed in Turkije. Als professionele makelaars begrijpen wij zeer snel de smaak, interesse en verlangen naar de kwaliteit en details. De vertegenwoordigers van Summer Home begeleiden u tijdens een inspectie reis, voorzien u van alle informatie, staan garant voor professionele en betrouwbare service tijdens het gehele aankoopproces en dit alles is mogelijk in diverse talen zoals Engels, Duits, Nederlands, Slowaaks, Zweeds, Russisch, Pools, Arabisch of Turks.
Vanwege onze sterke marktkennis heeft u een competente partner aan uw zijde met persoonlijke aandacht, hulp en service voor, tijdens en na de aankoop. Primaire motto van Summer Home Real Estate is om de klanten tevreden te stellen en ervoor te zorgen dat onze diensten zijn afgestemd op uw specifieke wensen en eisen. Uw tevredenheid is ons succes.

We zijn blij als wij de aankoop van een woning samen met u kunnen bewerkstelligen!Als u op zoek bent naar partnerschap cq samenwerking met Summer Home Real Estate Alanya klik hier.