Charmante Lavanta Villa's te koop in Side Charmante Lavanta Villa's te koop in Side Charmante Lavanta Villa's te koop in Side Charmante Lavanta Villa's te koop in Side Charmante Lavanta Villa's te koop in Side Charmante Lavanta Villa's te koop in Side Charmante Lavanta Villa's te koop in Side Charmante Lavanta Villa's te koop in Side Charmante Lavanta Villa's te koop in Side Charmante Lavanta Villa's te koop in Side Charmante Lavanta Villa's te koop in Side Charmante Lavanta Villa's te koop in Side Charmante Lavanta Villa's te koop in Side
Vanaf
€ 260.000

Charmante Lavanta Villa's te koop in Side


3001

Side

245 m2, 271 m2

3+1 ,4+1

2, 3

2012

2

2 km

6,5 km

50 km
Kamers Oppervlakte Slaapkamers Badkamers Prijs
3+1 245 m2 2 3 € 270.000
4+1 271 m2 3 4 € 260.000

Lavanta villa's zijn charmante villa's van traditionele turkse stenen met privé zwembad in de tuin, gelegen in Side aan de Middellandse zee. Slechts 15 unieke villa's met een prachtige architectonische vormgeving.

Het perceel ligt aan de rand van het Taurusgebergte, op aangename hoogte, waardoor u van afstand een prachtig uitzicht heeft op de Middellandse zee.

De groene omgeving bestaat uit olijf- citroen- en sinaasappelbomen en dennenbossen verrijken het landschap. Een zeer prettige leefomgeving doordat er een bouwvergunning is gegeven voor maximaal 15% zodat ongeveer 85% van de totale oppervlakte voor professioneel aangelegde en zorgvuldig onderhouden tuinen wordt benut.

Er zijn drie verschillende types van villa's met 3 of 4 slaapkamers en 2 of 3 badkamers. De entree bestaat uit een ruime woonkamer met een gezellige open haard, een open keuken zodanig ontworpen dat men ​direct toegang heeft tot de grote ommuurde tuin met een eigen zwembad. Ook is er een prive parkeerplaats.

Villa Emerald: 4-slaapkamer vrijstaande villa's (3 badkamers, wasruimte)
Villa Ruby: 3-slaapkamer vrijstaande villa's (2 badkamers, toilet, wasruimte)
Villa Opal: 4-slaapkamer vrijstaande villa's (3 badkamers, wasruimte)

  • Tuin
  • Spa
  • Zwembad

Işık Teker

speaker_notes Nederlands, English, Deutsch, Turkish

Contacteer

Vul het formulier in aub. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Geïnteresseerd in deze woning?
Contacteer ons

Contacteer

Vul het formulier in aub. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Deel op uw sociale profiel

WILT U UW WONING VERKOPEN OF WENST U TE KOPEN?

Laat uw contactgegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op.

NEEM CONTACT OP

+90 538 888 16 16