ENG RUS GER FRE SWE TUR NOR NLD POL SLO FIN العربية فارسی 中国

Inspectietrip

Select your property in Turkey 1
Buy your Flight Ticket 2
Get Free Transfer from airport 3
Get Free Accommodation 4
View your dream home and get payback of your trip expenses 5
Get your dream property in Turkey 6

Summer Home Real Estate adviseert u om te komen en te zien wat een prachtig land Turkije is met de rijkdom van een kleurrijke geschiedenis, de cultuur en een spectaculair uitzicht over het landschap vanuit diverse woningen. U kunt de Middellandse Zee bewonderen en genieten van de fantastische levensstijl hier aan de Turkse Rivièra.

--explode--

Inspectietrip

De "Inspectietrip" is een kans voor u om informatie te verzamelen en woningen te bekijken die u heeft gezien op onze online portefeuile. Deze trip is ontworpen zodat u, op basis van uw individuele wensen, persoonlijke specificaties en afgestemd op uw financiële budget, een weloverwogen beslissing kunt nemen. Wij voorzien u van accurate informatie over de woningen die uw belangstelling hebben, met inbegrip van een woning brochure, plattegronden, prijslijst en de projectlocatie.

Boekingsdata

Tijdens uw verblijf in Turkije heeft een vertegenwoordiger van Summer Home Real Estate garandeert uw volledige en persoonlijke aandacht, zodat u verzekert bent van betrouwbare service, alle gedetailleerde informatie over het koopproces in het Engels, Duits, Slowaaks, Zweeds, Pools, Russisch, Arabisch of Turks. Meldt ons op voorhand uw geplande datum of data van de inspectie reis zodat wij kunnen zorgen dat dit in overeenstemming is met onze planning.

Transfer - Hotel accommodatie - Vluchtticket

Summer Home Real Estate zal uw transfer van en naar naar de luchthaven van Antalya of Gazipaşa regelen. Wij boeken een hotelaccommodatie met halfpension in een comfortabele en aangename omgeving. Als u een woning koopt via ons ontvangt u, na ondertekening van een koopovereenkomst, de kosten van de reis terug.

* In het geval dat u niet een woning via Summer Home Real Estate koopt tijdens een inspectiereis, bent u verplicht om de kosten voor de vlucht, vervoer en accommodatie zelf te betalen.

* Summer Home inspectiereis is ontworpen op basis van individuele wensen, persoonlijke specificaties, afgestemd op financiële begroting.

U bent van harte welkom om een inspectiereis te boeken!

INSPECTIE REIS

Contacteer ons voor een gratis inspectie reis.

NEEM DE KANS OM TE KOMEN KIJKEN ALVORENS U EEN BESLISSING NEEMT!


Graag organiseert Summer Home een Inspectie Reis voor u. Tijdens deze trip heeft u de kans om het vastgoed waar u in geïnteresseerd bent te zien ter plekke. Foto's en informatie kunnen niet worden vergeleken met het eigendom en de omgeving zelf te zien.

Turkey Alanya
Turkey Trips
Turkey Travel

Waar vind u ons:

Uw eigen paradijs waar u kunt genieten van de zon, lange stranden en warme avonden?