Unieke 4 slaapkamer villa's te koop in Sariyer / Istanbul Unieke 4 slaapkamer villa's te koop in Sariyer / Istanbul Unieke 4 slaapkamer villa's te koop in Sariyer / Istanbul Unieke 4 slaapkamer villa's te koop in Sariyer / Istanbul Unieke 4 slaapkamer villa's te koop in Sariyer / Istanbul Unieke 4 slaapkamer villa's te koop in Sariyer / Istanbul Unieke 4 slaapkamer villa's te koop in Sariyer / Istanbul Unieke 4 slaapkamer villa's te koop in Sariyer / Istanbul Unieke 4 slaapkamer villa's te koop in Sariyer / Istanbul Unieke 4 slaapkamer villa's te koop in Sariyer / Istanbul Unieke 4 slaapkamer villa's te koop in Sariyer / Istanbul Unieke 4 slaapkamer villa's te koop in Sariyer / Istanbul Unieke 4 slaapkamer villa's te koop in Sariyer / Istanbul
Vanaf
€ 455.000

Goed onderhouden unieke villacomplex in Sariyer Istanbul


5013

Istanbul

182 m2

4+1

2

2016

2

4 km

1.5 km

39 km
Kamers Oppervlakte Slaapkamers Badkamers Prijs
4+1 182 m2 2 3 € 455.000

Belangrijkste redenen om te kopen:

  • Luxe comfortabele woningen.
  • Veilig en bewaakt.
  • Dichtbij lokale voorzieningen.

Ruime villa's in Istanbul in wooncomplex

Sariyer is een groot district in de metropool Istanbul. Het ligt aan de Europese kant, in het noorden van de stad. Een constant ontwikkelend gebied met veel nieuwe ontwikkelingen en nieuw gebouwde complexen.

Deze villa's liggen in een goed onderhouden complex in Sariyer. De afmetingen van de vier slaapkamer villa's variëren van 182 tot 245 vierkante meter. Het project is gevestigd op 7200 vierkante meter land. Het complex heeft een zeer gunstige locatie. Gelegen op 4 km van Sariyer, op 8 km van het winkelcentrum Istinye Park, op 11 km van de E-6 snelweg, op 14 km van Zincirlikuyu en op 17 km naar Besiktas.

Specificaties van de villa's

Het interieur van de villa's is modern en elegant ingericht. De villa's beschikken over een privégarage en bestaan uit twee verdiepingen. Er is prachtig aangelegde tuin een goed onderhouden zwembad. Ze zijn ruim en verspreid gelegen. De keuken is geïntegreerd in de woonkamer. Deze villa's zijn gezellig en modern. Ze bieden je het comfort en de ontspanning van het leven in een huis midden in de natuur in het midden van een grote, drukke stad. Je kunt hier ten volle van je leven genieten. Na een lange en vermoeiende dag kunt u genieten van uw tuin, de rust van het zwembad of kunt u genieten van gezelligheid in de gemeenschappelijke ruimtes.

  • Beveiliging
  • Camera
  • Tuin
  • Spa
  • Zwembad
  • Winkelcentrum
  • Privé garage

Işık Teker

speaker_notes Nederlands, English, Deutsch, Turkish

Contacteer

Vul het formulier in aub. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Geïnteresseerd in deze woning?
Contacteer ons

Contacteer

Vul het formulier in aub. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Deel op uw sociale profiel

WILT U UW WONING VERKOPEN OF WENST U TE KOPEN?

Laat uw contactgegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op.

NEEM CONTACT OP

+90 538 888 16 16