Nieuwbouw appartement met zeezicht in Adabükü Nieuwbouw appartement met zeezicht in Adabükü Nieuwbouw appartement met zeezicht in Adabükü Nieuwbouw appartement met zeezicht in Adabükü Nieuwbouw appartement met zeezicht in Adabükü Nieuwbouw appartement met zeezicht in Adabükü Nieuwbouw appartement met zeezicht in Adabükü Nieuwbouw appartement met zeezicht in Adabükü Nieuwbouw appartement met zeezicht in Adabükü Nieuwbouw appartement met zeezicht in Adabükü Nieuwbouw appartement met zeezicht in Adabükü Nieuwbouw appartement met zeezicht in Adabükü Nieuwbouw appartement met zeezicht in Adabükü

Gloednieuwe appartementen Adabuku met zeezicht en ideale locatie

€ 65.000
Bodrum,Tuzla
7050
3
2013
76 m2 ,
zoom_out_map 76 m2
€ 65.000
hotel 2
balcony 1

DETAILS

Gloednieuwe appartementen in Bodrum, Adabuku, met fascinerend uitzicht op zee wachten. Dit mooi ingerichte appartement heeft 2 slaapkamers, 2 badkamers en 1 balkon en beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 76 m2. Het balkon is ideaal om te genieten van de schoonheid van de Egeïsche Zee. Het appartement heeft een open woonkamer en keuken, inclusief het balkon. De verkoop van deze appartementen gaan snel omdat ze van grote waarde zijn in termen van elk aspect en momenteel zijn er nog maar 2 over.

Een ander voordeel van het appartement is de locatie, omdat je dichtbij bent om overal naartoe te gaan wanneer je maar wilt, maar ook ver genoeg om je leven in vrede en rust te leiden. Lokale voorzieningen, bushaltes, het strand, allemaal op loopafstand en het stadscentrum ligt op slechts 2 km afstand. Ook ligt de luchthaven op slechts 14 km afstand van het appartement. Het exclusieve complex waarin dit appartement zich bevindt, biedt een hoge levensstandaard. Er is een gereserveerd gemeenschappelijk strand, zwembad, parkeerplaats voor de bewoners. In het complex is 24/7 beveiliging, camerabewaking en ook internetaansluiting en een satellietsysteem.

Işık Teker

Işık Teker

Sales Representative
speaker_notesNederlands, English, Deutsch
phone+90 538 888 16 16
mailbelgium@summerhome.com.tr