Antalya Lara gebied

Antalya-Lara-district is een van de meest populaire vakantiebestemmingen van Turkije. De wijk Lara is beroemd om zijn kristalheldere zee en fijn zandstrand, dat goed is voor de gezondheid vooral voor mensen met problemen met de gewrichten. Lara betekent zand in de Hethiet taal. Lara beach is het langste strand van Turkije en is een voortdurend ontwikkelende gebied in termen van het toerisme. Er zijn veel nieuwe investeringen in het gebied, het is nog in ontwikkeling. Het is een leuke en niet-zo-drukke locatie, met een aantrekkingskracht voor mensen die van rust en ruimte houden.

Lara heeft een natuurlijk zandstrand geschikt voor het zwemmen. Er is een bosgebied vlakbij Lara-strand, waar u gezellig in uw tent kunt kamperen. Ook zijn er plaatsen ingesteld door de gemeente voor te picknicken. Op het strand zijn er vele plaatsen en bieden lounge stoelen met parasols, eten en drinken. Het strand is verdeeld in delen. Sommige hotels of cafés bieden hun eigen strand onderdelen. Ze verhuren alles wat u nodig heeft voor een dagtochtje. Daarnaast is er het publieke deel van het strand waar u kunt gaan met je eigen strandbenodigheden en gratis genieten van de Middellandse Zee . Duden waterval ontmoet de zee in dit gebied. De zee is hier rustig en niet koud. Zowel het zand en de zee zijn erg schoon.

Het gebied is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of eigen auto.Gelegen op 15 kilometer afstand van het vliegveld en 12 kilometer van het centrum. Er zijn vele accommodaties in de omgeving die over het algemeen de voorkeur van de buitenlandse toeristen hebben. Ook is Lara populair met zijn cafés, bars en restaurants. U kunt relaxen op een van de terrasjes, en genieten van de zee en zonsondergang.